THINKING ABOUT THE NEXT STEP?

WERVING & SELECTIE VOOR KANDIDATEN

Want to become a LION in Finance?

 

Referentie#CrossingsPeople-059

LION Finance is niet het gebruikelijke accountants- en advieskantoor. Begonnen als een spin-off van PWC is LION Finance nu een snelgroeiende ‘Financial van morgen’. Een fijne werkomgeving waar aandacht voor persoonlijke ontwikkeling erbij hoort en van groot belang is. Samen met andere professionele collega’s bouw jij de aan de optimale financiële dienstverlener van morgen. 

Vanuit LION Finance wordt het complete financiële pakket aan diensten en advisering geleverd aan middenbedrijven en not-for-profit organisaties. In dit segment wordt veel van je gevraagd maar krijg je tegelijkertijd de kans de ontwikkelingen bij je klanten in de volle breedte te volgen en het maximale uit jezelf te halen. 

LION professionaliseert de financiële functie van haar klanten en zorgt dat het aansluit bij de eisen van morgen als een enabler voor verdere groei en professionalisering. Zo worden bijvoorbeeld door middel van het CFO2Share concept middenbedrijven voorzien van een parttime financial professional (RA/RC) waar normaal gesproken alleen grotere ondernemingen toegang tot hebben. LION anticipeert op ingrijpende veranderingen in het accountantsberoep en ontwikkelt producten met toegevoegde waarde voor klanten en het maatschappelijk verkeer.

Binnen deze context is binnen de bredere compliance- en adviespraktijk van LION ruimte voor een compliance specialist met de skills om de samenstel- en aangiftepraktijk aan te sturen en te ontwikkelen in lijn met de nieuwste trends en ontwikkelingen

 

Tot het takenpakket behoren onder andere:

 • Het aansturen en ontwikkelen, conform de laatste trends, van de compliance praktijk;

 • Het reviewen en op correcte wijze verzorgen van jaarrekeningen en aangiftes;

 • Het ontwikkelen van toegevoegde waarde producten, zoals het implementeren en monitoren van passende rapportagetool(s) om bij geselecteerde klanten de juiste impact te hebben op de besluitvorming;

 • Het onderhouden van contact met de klanten in de portefeuille;

 • Het op een professionele wijze adviseren van klanten tijdens de bespreking van specifieke analyses, maand- of kwartaalrapportages en jaarrekeningen.

 

Wat maakt iemand tot een LION?

Bij LION Finance wordt vandaag aan morgen gewerkt. Met oog voor alle ontwikkelingen in het vakgebied wordt er geanticipeerd op ingrijpende veranderingen in de accountancy. Jij wilt graag onderdeel uitmaken van dit proces en dit vertalen naar jouw omgeving. Jij bent de financial van morgen. Kenmerkend voor LION is de prettige en informele werksfeer, met een sterk gevoel voor professionaliteit en collegialiteit. 

Passende vergoeding in een fijne werkomgeving

LION Finance biedt je naast een marktconform salaris en passende secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingskansen en de mogelijkheid om werkdagen flexibel in te delen. Het ‘nieuwe werken’ is bij LION ingevoerd.

Wie zoekt LION?

 • Een gedreven financial professional, met een brede interesse voor de ontwikkelingen binnen het financiële vakgebied. Je bent in staat om de laatste ontwikkelingen te vertalen naar onze praktijk;

 • Je werkt nu (mogelijk) bij een van de ‘big five’ of kwalitatief vergelijkbare kantoren;

 • Afgeronde academische- of  HBO-opleiding in Accountancy, Bedrijfseconomie of vergelijkbaar;

 • Minimaal 5 jaar ervaring binnen het expertisegebied van compliance-,  samenstel- en aangiftepraktijk;

 • Een zelfstandige attitude, waarbij je je, indien nodig, kunt laten ondersteunen door andere LIONS. Je bent leergierig en hebt de ambitie om elke opdracht tot een succes te maken;

 • Je vindt het leuk andere collega’s te begeleiden en op te leiden waar noodzakelijk. Collegialiteit is voor jou vanzelfsprekend.

 • Je stuurt niet alleen de samenstelpraktijk aan, maar ontwikkelt deze ook in lijn met de laatste trends op het gebied van compliance, digitalisering, verduurzaming en fintech.

 

Locatie

Den Haag Centrum

Interesse?

Neem dan contact op met Harry Bruintjes van Crossings People via harry.bruintjes@crossings-people.nl of bel 

+31 (0)6 19407782). 

 

Je CV uploaden kan via onderstaande link.

https://www.crossings-people.com/lionfinance

Wie weet maak je morgen deel uit van het getalenteerde team van LION.

Enthousiast geworden over deze rol? 

Vul onderstaand formulier in en upload jouw CV. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Upload CV
Max File Size 15MB

DEN HAAG

Zuid Hollandlaan 7

2596 AL Den Haag
(Mailing address)

AMSTERDAM

Barbara Strozillalaan 101-201
1083 HN Amsterdam

VALENCIA

Avinguda d'Aragó, 30 46021 València

CONTACT

THE NETHERLANDS

SPAIN

CANADA

Follow us
 • LinkedIn Crossings
 • Facebook Crossings
 • White Twitter Icon
 • White Google+ Icon
 • White Instagram Icon

CROSSINGS

Meet our family:

CROSSINGS PEOPLE

© 2020 | Proudly created byMichiel